В поредица от 6 тренинг събития Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) в партньорство с Enterprise Europe Network, Българска Стопанска Камара и Българска Търговско-Промишлена палата, организира  практически обучения за онлайн търговия, насочени към  компании и предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локален и международен пазари.  Обученията ще се проведат през май на територията на градовете  Габрово (16.05.2018), Русе (17.05.2018), Варна (18.05.2018), Пловдив (29.05.2018), Стара Загора (30.05.2018) и Бургас (31.05.2018). Програмата обхваща най-важното от целия цикъл по планиране, създаване и маркетиране на успешен електронен магазин.

Акценти в програмата са правната регламентация на продажбите по Интернет съобразена с българско и европейско законодателство, планиране на ефективен ръст, стратегии за привличане на нови клиенти и техники за успешни продажби с нарастващ темп. Отделено е специално внимание на придобиването, привличането и задържането на клиенти, както и успешни тактики за превръщането им в лоялни потребители на електронните магазини.

Практическите обучения са напълно безплатни само с регистрация и са предназначени за Вас – собствениците на малък и среден бизнес, които искате бързо и ефективно да спечелите нови пазари в България, Европа и света, чрез възможностите на електронната търговия.

Лектори са едни от най-добрите практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия и реализирани редица успешни проекти. Те ще демонстрират кои са най-важните стъпки за успеха на един електронен магазин и ще Ви предпазят от най-често срещаните грешки, като Ви дадат реални практически насоки как да използвате ефективно финансовите и технологични ресурси за проекта.

 Ще научите още:

 • Най-съвременните тенденции в технологиите за електронна търговия;
 • Защо е ВАЖНО да имате онлайн магазин;
 • Как ще увеличите в пъти продажбите и потенциалните си клиенти;
 • Как да изберете точното решение за Вашия магазин – платформа или персонална разработка;
 • Всичко което трябва да знаете за рекламата в Google;
 • Възможностите, с които може да печелите от Facebook;
 • Комуникацията между Вашия сайт и активностите в Google и Facebook;
 • Изпитани стратегии за успешен онлайн бизнес;

В допълнение:

 • Обученията са в дискусионна форма и лекторите с радост ще отговорят на Вашите въпроси
 • Членство в БЕА – Българска Е-комерс  Асоциация – ако искате да бъдете част от  сериозния е-комерс бизнес и да се развивате ефективно проучете възможностите за членство в асоциацията и научете за условията за кандидатстване, както и предимствата, които ще имате като член на организацията.
 • Ще получите сертификат за участието си – надеждна основа за Вашия онлайн бизнес.
 • Не пропускайте възможността да оставите Вашата визитка като възможност за бъдещи контакти.

За повече информация и безплатна регистрация, моля посетете: https://beabg.com/

Обученията се провеждат с подкрепата на еврокомисарят по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел, Европейски потребителски център, Национален Статистически Институт, Стопанска Академия „Димитър А. Ценов“ Свищов и с генералното спонсорство на SuperHosting.BG

Браншови спонсор на събитията е SportDepot.bg, логистичен партньор на събитията е DHL Express България, регионален спонсор за Пловдив e VIKIWAT.com, регионален спонсор за Стара Загора е Profit-Care.com.

Медийни партьори: GombaShop.bg, Economy.bg, Mail.bg, Radar.bg, Varriosport.bg, Lifehack.bg.

 

* * *

За Българска Е-комерс Асоциация (БЕА):

Българска Е-комерс Асоциация  (БЕА) e сдружение с нестопанска цел, осъществяваща дейност в обществена полза, учредено през 2017 г.  Сдружението обединява водещи фирми от цялата еко-система на електронната търговия в България: електронни магазини, платформи, услуги за е-комерс, логистика, електронни разплащания и др. услуги и има за цел да се превърне в „Гласът на е-комерс индустрията в България“. Мисията на БЕА е да подпомага развитието на електронната търговия в България. Основен приоритет на БЕА е да лобира за по-добри  и желани политики за индустрията чрез сътрудничество с държавните органи при създаването на законови и подзаконови нормативни актове, отнасящи се до осъществяване на електронната търговия.

БЕА е член на Ecommerce Europe https://www.ecommerce-europe.eu/

За повече информация посетете: www.beabg.com, www.beca.bg

Българска Е-комерс Асоциация